İSTANBUL / KAĞITHANE - Osman Faruk Verimer İlkokulu

Osman Faruk Verimer İlkokulu

istanbul
Vizyon
Eğitim ve öğretim alanında bilimsel değerleri ön planda tutan, ileri öğretim yöntemlerini kullanan, ülkemiz standartlarının üzerinde, bir okul ortamı hazırlayarak her bireyin eğitim görmek istediği önde gelen bir eğitim kurumu olmaktır.
Misyon
Üretici, bilim ve teknolojiden haberdar olan, okuma alışkanlığı edinmiş, öğrenirken sorgulayan, öğrendiklerini yaşamsal etkinliklerinde uygulayabilen, çağdaş ve özgür düşünebilen, araştırmacı bir gençlik yetiştirmektir.
Başarılar
2010-2011 Öğretim Yılı Voleybol Yıldız Kızlar Kağıthane Şampiyonu olundu. 2011-2012 Öğretim Yılı Voleybol Yıldız Erkekler Kağıthane Şampiyonu olundu. 2011-2012 Öğretim Yılı Bu Benim Eserim Proje Yarışması Matematik Dalında Marmara Bölgesi Elemelerine katılım sağlandı.
Öğretim Şekli :Tam gün - Tekli
Ulaşım
KAĞITHANE MERKEZİNE 10 DAKİKA ARAÇ MESAFESİNDEDİR. METRO 4. LEVENT DURAĞINA (ÇELİKTEPE ÇIKIŞI)YAYA OLARAK 5 DAKİKA UZAKLIKTADIR VE İETT OTOBUSLERİ (63 / 41ST / 64Ç )İLE SEYRANTEPE-TOPKAPI DOLMUŞLARI OKULUMUZUN ÖNÜNDEN GEÇMEKTEDİR.
ÇELİKTEPE MAHALLESİ İNÖNÜ CADDESİ NO: 60 KAĞITHANE / İSTANBUL
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
OKULUMUZ BULUNDUĞU YER İTİBARİ İLE BEŞİKTAŞ/4.LEVENT SEMTİNE YAKINDIR. OKULUMUZUN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ´NE UZAKLIĞI 5 KİLOMETREDİR.