İSTANBUL / KAĞITHANE - Osman Faruk Verimer İlkokulu

Nis

Kağıthane Osman Faruk Verimer İlkokulu 2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılı İnternet Etiği Kuralları

Mrt

Okulumuz 2022-2023 ve 2023-2024 Eğitim ve Öğretim  yıllarında e-Güvenlik politikası kapsamında eTwinning projelerimizde ögretmenlerimize ve ögrencilerimize velilerimize rehber öğretmenimiz tarafından Güvenli İnternet Kullanımı ile ilgili seminerler düzenlenmiştir. Ayrıca güvenli internet ve teknoloji kullanımı konusunda öğrencilerimize tiyatro oyunu sergilenmiştir. Öğrencilerimizin 21. Yy becerilerini geliştirici teknolojiyi bilinçli kullanmalarını sağlayan Codeweek platformunda web2 araclarını kullanmalarini ve yaratıcılıklarını gelistirmelerini sağlayan etkinlikler düzenlenmektedir.

Okulumuzun 2023-2024 yılı e-güvenlik politikası güncellenmiştir. politika

Mrt

OSMAN FARUK VERİMER ANAOKULU ÖĞRENCİLERİMİZ AKIL ZEKA OYUNLARI YARIŞMASINDA BAŞARILI BİR PERFORMANS GÖSTERDİLER.

Mrt

OSMAN FARUK VERİMER ANOKULU ÖĞRENCİLERİ 12 MART 2024 VE 13 MART 2024 TARİHLERİNDE KAĞITHANE EMNİYETEVLER KÜTÜPHANESİNE GEZİ DÜZENLEMİŞTİR.

Mrt

OKULUMUZ STEM PROJESİ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZİN YARATİCI DÜŞÜNME BECERİLERİN GELİŞTİREREK HAYAL GÜÇLERİNİ VE WEB2 ARAÇLARINI KULLANMALARINI HEDEFLEMEKTEDİR.

Mrt

DİGİTAL DÜNYAYA YOLCUKUK eTWİNNİG PROJESİ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZİN TEKNOLOJİYİ BİLİNÇLİ KULLANMALARINI SAĞLAMAK VE KENDİ YARATICILIKLARINI KULLANARAK WEB2 ARAÇLARINI ÖĞRENMELERİNİ HEDEFLİYORUZ.WORDART KULLANARAK KENDİ KELİME BULUTLARINI OLUŞTURDULAR.

Mrt

OKULUMUZ ANAOKULU ÖĞRENCİLERİ,VELİLERİ VE ÖĞRETMENLERİYLE BEŞİKTAŞ İTFAİYE MÜZESİNE ZİYARET GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Ock

OSMAN FARUK VERİMER İLKOKULU 3-B SINIFI ÖĞRENCİLERİ VE ÖĞRETMENİ DARÜLACEZE ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİREREK TOPLUMUMUZDA YAŞLILARIN VE BAKIMA MUHTAÇ İNSANLARIN ÖNEMİNE DİKKAT ÇERKMİŞLERDİR.